Hyödynnä Kehrä Apteekin kanta-asiakkaan edut

Keskittämällä Willan Kehrä Apteekkiin lääke- ja muut apteekkiostoksesi, saat itsehoitotuotteista kertymän mukaisen alennuksen, sekä muita kanta-asiakkaan huippuetuja.

Kanta-asiakkaana saat:

  • Liittymisetu: 15 % alennuksen normaalihintaisesta kosmetiikka- tai itsehoitotuotteesta. Etu ei koske lääkkeitä.
  • Reseptien uusiminen maksutta.
  • Tarjouksia kanta-asiakashinnoin.
  • Alennus ostokertymätaulukon mukaisesti.
  • Perheenjäsenten ostot kerryttävät myös ostokertymää.
  • Vitamiinipassi: Osta 5 yli 10 €:n vitamiini- tai hivenainetuotetta (ei lääkkeellisiä tuotteita), saat kuudennesta normaalihintaisesta tuotteesta 25 %:n alennuksen.
  • Lääkkeiden saatavuustakuu: Jos lääkettä ei ole varastossamme, toimitamme sen veloituksetta kotiisi mahdollisimman pian. Koskee Hyvinkään kaupunkialuetta.

Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttina. Muistathan näyttää sen jokaisella asiointikerrallasi, jotta ostot kerryttävät ostokertymääsi.

Portaittain kasvava ostohyvitys

Ostoihin lasketaan asiakkaan maksamat reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, ei-korvattavat osuudet, kosmetiikka- ja itsehoitotuotteet sekä palvelumaksut kuluvan vuoden ajalta, alkaen kanta-asiakkuuden kirjauspäivästä. Ostohyvitysalennusta myönnetään normaalihintaisista kosmetiikka- ja itsehoitoituotteista sekä itsehoitolääkkeistä. Alennusta ei anneta tarjoustuotteista, muista alennetuista hinnoista tai reseptilääkkeistä.

Samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet kannattaa liittää samaan kanta-asiakkuuteen, sillä perhekohtaista ostohyvitysalennusta myönnetään kaikille perheenjäsenille mikäli heidät on liitetty samaan kanta-asiakkuuteen. On tärkeää, että jokainen perheenjäsen esittää Kela-korttinsa asioidessaan.

taulukko

Kertymäsi alkaa kertyä heti palautettuasi kanta-asiakassopimuksen apteekkiin. Kertymäsumman täyttyessä suurempi alennus astuu voimaan heti seuraavalla ostokerralla. Bonuskertymä ja alennusprosentti nollautuvat vuosittain kalenterivuoden vaihtuessa.

Liity heti ja nauti eduista

Voit liittyä Willan Kehrä Apteekin kanta-asiakkaaksi täyttämällä kanta-asiakaslomakkeen apteekissamme, tai voit tulostaa lomakkeen tästä, ja palauttaa sen täytettynä apteekkiimme. Kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet voivat liittyä kanta-asiakkaaksi samalla lomakkeella.